Producing with logic?

Music creation & DJ mixing, how tos questions, discussions & help ~~~ Musical Software/hardware/skills etc...
Post Reply
Maha Samadhi
The beat is born
The beat is born
Posts: 9
Joined: Sun Feb 07, 2010 11:11 pm
Location: Switzerland/St.Gallen
Contact:

Producing with logic?

Post by Maha Samadhi » Fri Nov 26, 2010 7:00 pm

hej guys,
i started to produce kind of dark-psy with logic 9 express. but there is one BIG problem. the bassline. leads, parcussiond and so far are great.
the standart synths are good, but very difficult for dark-psy. and the fat feeling like in cubase when playing without mastering isn`t there.
another problem are the audio unit plugins... it`s very expensive to buy every plugin i used on cubase because im a student, and much of them don`t exist on audio unit so...

here is a track (.wav)i made for practicing with logic:
http://www.sendspace.com/file/l7wgql

and here is another one, track preview from my project with a friend, made in cubase 5, i tried to make a bassline like here, made with z3ta+, but it didn`t work better:
http://www.sendspace.com/file/lq7i60

is there any other producer using logic or someone who can help?

Lfosex
Seeking connection...
Seeking connection...
Posts: 16
Joined: Sun Nov 01, 2009 5:09 am

Re: Producing with logic?

Post by Lfosex » Sat Nov 27, 2010 12:25 am

There are videos called: Ask

they are avaiable for cubase, nuendo etc, they should be avaiable for logic.. check them out.. and read the manual.. I know everybody is lazy but you wont regret you've done it..

Shamanoid
Seeking connection...
Seeking connection...
Posts: 10
Joined: Sun Aug 22, 2010 8:28 pm
Location: Guatemaya
Contact:

Post by Shamanoid » Sat Nov 27, 2010 4:53 am

and keep using cubase meanwhile hahaha...

you'll never get the same sound...software is different, the sound engine is different...

...what you can do is to adapt to the logic method and create a brand new sound there.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests